ANSIKTSBEHANDLINGAR  

     

Hos Angelique hud & kropp erbjuder vi 3 olika typer av ansiktsbehandlingar, de lite mer klassiska, samt ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa (Dermapeels) kemiska peels med AHA/BHA syror, för att arbeta ännu mer resultatinriktat på tex acne, fina linjer, rynkor, pigmenteringar, förstorade porer mm. Vi erbjuder även microneedling behandlingar med Skin-Pen, som stramar åt, lyfter och föryngrar huden. Dessa olika behandlingar kan vi även kombinera och skräddarsy en kur för optimalt resultat!

HUDKONSULTATION - 20 MIN 350 KR 

Här hjälper vi dig med en hudanalys för att du skall kunna använda rätt produkter anpassade efter din hudtyp och din huds behov.
Rengöring, hudanalys, ögon och dagcreme.
Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för fortsatt optimalt underhåll av huden hemma. 

SNABB UPPFRÄSCHNING - 35 min 445,00 kr 

En skön och uppfräschande ansiktsbehandling.
Ansiktsrengöring, hudanalys för att säkerställa att behandlingen anpassas efter din hudtyp. Peeling, mask, serum, ögoncreme, dagcreme, vårdande mineralfoundation om så önskas.

KLASSISK,- 60 min - 595 kr/ alt. 90 MIN INK. FRANS OCH BRYNFÄRG 790 kr 

Var det länge sedan du gick på en ansiktsbehandling, har du kanske aldrig varit på någon , eller vill du förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar?, (Dermaresurfacer,Dermapeels), då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. I behandlingen gör vi rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, djuprengöring, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderars att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

ANGELIQUE LYX - ink 30 min ansiktsmassage i IR-ljus 90 min - 895 kr                                                  
Alt. 120 MIN INK FRANS OCH BRYNFÄRG - 1090 kr 

För dig som vill unna dig det där lilla extra. Rengöring ,peeling, djuprengöring , ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 30 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. 1 st intensivt  vårdande fluid. ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.    

MAN, PURE VITALITY - 60 min - 595 kr     

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Rekommenderas 4:e-6:e vecka för att hålla huden i optimal kondition.

KLASSISK STUDENT/UNGDOM - 65 min - 495 kr/ alt. 90 MIN INK. FRANS OCH BRYNFÄRG - 690 kr 

Denna behandling är som vår klassiska ansiktsbehandling, men till reducerat pris för dig som är student. Innan behandlingen gör vi en kostnadsfri konsultation och lägger upp en hudvårdsplan på kort och lång sikt som passar din huds behov bäst, vi lägger även upp ett efterbehandlingsprogram med produkter för fortsatt behandling hemma. I behandlingen gör vi rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring, ansning av bryn, mask, (välj mellan hand, skalp eller nack- massage). serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. 

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

KEMISKA PEELINGAR MED AHA/BHA -  MED COSMECUTICALS

Vad är cosmecuticals? Cosmeceuticals är samlingsordet som används för så kallad medicinsk hudvård. Vad är då skillnaden på vanlig hudvård och medicinsk hudvård? Den medicinska hudvården har ingredienser som är så pass aktiva att man kan bevisa att det ger resultat på huden genom kliniska oberoende tester. Man kan alltså visa mätbara förbättringar. När man säger aktiva ingredienser så menar man inte att det är ”starka” produkter, utan ingredienserna är aktiva på det hudtillståndet man behandlar. Cosmeceuticals kan alltså även användas av tex känslig, torr hud.

I dessa behandlingar arbetar vi effektivt på att stimulera kollagen och cellförnyelsen från insidan med olika typer av fruktsyror ( bla Mjölk-, mandel-, socker- och salicylsyra (BHA)), samtidigt som vi peelar bort lite av det yttersta hudlagret som ger en jämnar och finare ytstruktur, på så sätt kan vi reducera fina linjer, rynkor. pigmenteringar, acne, samt ökar fukthalten i huden mm från insidan och ut. Görs med fördel höst, vinter, vår eftersom man inte skall vistas i solen efter.

DERMARESURFACER-  YTLIG PEELING, 30 min - 995 kr                           
REDUCERAR FINA LINJER, RYNKOR, PIGMENTERINGAR, ACNE, ÄRR, SUPERUPPFRÄSCHNING, snabb återhämtning/konvalescense

1 behandling 995 kr
Kur a´3 behandlingar 945 kr/behandling
Kur a´6 behandlingar 895 kr/ gång
Dessa kurer görs med 2-3 veckor mellan behandlingarna

DERMAPEEL MEDELDJUP PEELING, 40 MIN 1995 KR    
REDUCERAR FINA LINJER, RYNKOR, PIGMENTERINGAR, ÄRR, ACNE, FÖRSTORADE PORER , 7-10 dagars återhämtning/konvalescence

Dermapeel är snäppet starkare än Derma Resurfacer och ger en kraftig fjällning av huden 2-3 dagar efter behandlingen. Därför är det viktigt att förbereda huden med Dermaquests vårdande och balanserande produkter ett par veckor innan behandlingen. 
Rekommenderas till en äldre hud med mkt linjer, eller en hud med pigmenteringar, acne eller acneärr. Innan behandlingen bokar vi en kostnadsfri konsultation. Ibland kan en enskild behandling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med peel-behandlingar. Rekommenderas som kur på 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.  

1 behandling 1995 kr.
Kur á 3 behandlingar 1895 kr/gång
Kur a´ 6 behandlingar  1795 kr/gång
Dessa kurer görs med 4-6 veckor mellan behandlingarna

MICRONEEDLING MED SKIN-PEN  

VAD ÄR MICRONEEDLING?

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Omedelbart efter en skada sätter vår kropp igång läkningsprocessen och nybildning av kollagen påbörjas. SKINPEN är ett system som medvetet skapar ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar Skinpen över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har. SkinPen orsakar mindre trauma och mindre skador på huden än traditionella rollersystem och är därför nästan smärtfri och utan obehag. Vi använder sterila engångsnålar och möjligheten att justera nåldjupet gör att vi kan skräddarsy behandlingen för varje ändamål. Behandlingen tar ca 20-30 min beroende på storleken av det behandlande området. För de olika typerna av behandling rekommenderas produkter för efterbehandling hemma för optimalt resultat.

                                                                                                                                                                                                                             

Infuzion - vitaminberikad fuktbehandling

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.
Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr. 
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång 


 

TILLÄGG I ANSIKTSBEHANDLING  dessa priser gäller i en bokad ansiktsbehandling, se annars fransar och bryn

(säg till innan behandling, behöver ej bokas i förväg)

INTENSIVMASKER:                                                                      

SPECIALMASKER, Alger extra fukt till torr hud alt. Anti-age- collagenmask, alt djuprengörande lermask vid pormaskar/acne120 kr 

Sensational Eyes, ögonmassage 195 kr,
Minimerar fina linjer samt dränerar bort påsighet under ögonen.

Active ögonpads 60 kr ,
Intensivt återfuktande pads med hyaloronsyra som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt. 

EXTRA AMPULL, 50 kr . Högkoncentrerad fluid anpassad efter just din huds behöv. 8-10 ggr mer effektiv än serum. Köp med en 7 dagars kur hem och fortsätt efterbehandla hemma.7-dagars kur från 240 kr LÄS MER HÄR: AMPULL

FRANS OCH BRYNFÄRG, 195 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 295 kr 

FÄRG FRANS ELLER BRYN, 150 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

VAX ÖVERLÄPP OCH HAKA, 195 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 295 kr

VAX ÖVERLÄPP ELLER HAKA, 150 kr detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

Fransar & bryn

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING -  295 kr

FÄRGNING AV FRANSAR ELLER BRYN, INK. ANSNING AV BRYN - 195 kr

FORMNING AV BRYN - 225 kr

ANSNING AV BRYN - 175 kr

Vaxning

HAKA OCH ÖVERLÄPP - 295 kr

HAKA ELLER ÖVERLÄPP - 195 kr