Vaxning & Fotvård                        


Vaxning

Hela ben - 495 kr, ink bikinilinje + 100 kr

Halva ben - 395 kr, ink bikinilinje+ 100 kr

Rygg & bröst - 595 kr, tillägg skuldror 100 kr

Rygg eller bröst - 395 kr, tillägg skuldror 100 kr

Haka och överläpp - 295 kr

Haka eller överläpp - 195 kr

Bikinilinjen - 295 kr

Armhåla - 295 kr

Armar - 350 kr

Fotvård med massage, med eller utan lackning. - 60 min - 495 kr 

Denna behandling kan du även boka som parbehandling på tel 042-290900 -60 min - 495 kr/per 

Fotvården börjar med ett skönt och avkopplande fotbad, sedan klipper vi och filar naglarna, tar bort förhårdnader, tex liktornar och vårtor, samt filar till torra hälar så att fötterna kan tillgodogöra sig den vårdande och mjukgörande exklusiva fotcremen som vi också gör en skön underbens och fotmassage med. Tånaglarna lackas, om du inte vill ha lackning får du lite extra lång fot och ben massage istället.

Tips!Fortsätt vårda dina fötter hemma med den fuktgivande fotcremen som är gjord på Ekologisk rapsolja.

Om Rapsodine:

Rapsodine – Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

Vi människor är ju en del av kretsloppet, och om vi vill fortsätta att vara det måste vi också vårda vår natur. Vi på Rapsodine intresserar oss för människan och naturen i samklang och vår strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö. Därför väljer vi att använda vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Våra oljor är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Vi använder heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.

Exklusiv Fotkräm 200 ml pris 165 kr

Baserad på svensk ekologisk rapsolja och verkar mjukgörande på hård och torr hud.Krämen skyddar och förebygger att huden torkas ut. Innehåller karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken, som med fördel kan användas på mycket torr, hård och problematisk hud.

Mjukgörande Exklusiv Handkräm. 200 ml  Pris 135 kr

Exklusiv Handkräm är baserad på svensk ekologisk rapsolja med sina unika mjukgörande, återfuktande och återfettande egenskaper. Krämen tränger lätt in i huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan.

Bodylotion 250 ml 95 kr, 500 ml 135 kr finns med eller utan parfym

En mycket dryg bodylotion som lätt går in i huden. Inget kladd.Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som tillför näring och bidrar till att bevara hudens naturliga fukt och smidighet.

Tips! Att köpa med hem:-)

BABORS fina lacker i många härliga färger 124kr

Nagelprodukterna i serien BABOR FACE DESIGN COLLECTION ger naglarna en vårdad och strålande look. Avancerade recept sörjer för snabb torktid och lång hållbarhet.