Man

MAN, PURE VITALITY - 60 min - 595 kr 

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Vi rekommenderar produkter anpassade efter din hudtyp för fortsatt behandling hemma.

Grooming behöver inte vara krångligt!Skapa en KVÄLLSRUTIN som funkar för dig!

Posted by BABOR MEN on Tuesday, February 10, 2015.

Acnebehandling rygg, Babor - 45 min - 595 kr 

Djuprengörande behandling mot acne på ryggen, med anpassade produkter. Rengöring, peeling, ånga, portömning, renande antibakteriell mask, samt avslutande behandlande lotion. Vi rekommenderar produkter för att fortsätta behandla hemma.

Ryggbehandling Man, skrubb+halvkroppsmassage - 45 min - 595 kr 

Intensiv behandling för ryggen som tar hand om spända och trötta muskler, samtidigt som huden på ryggen får fin lyster efter att döda hudceller peelats bort. En avslappnande nackmassage följt av en djuprengörande varm peelingmask och avslutningsvis en välgörande ryggmassage ger ny energi som känns i hela kroppen.